Site logo

Ресторанти Phuket Living извън утъпканите пътеки

Всеки път, когато посетите, нещо различно ще привлече почивка в тайланд патаяниманието ви. Но най-добрите неща за това място са качеството на храната и любезният персонал. Цените също са доста добри. Някои класики от менюто са; телешко масаман къри – 80 бата; дълбоко пържен рак с мека черупка – 120 бата; и котлон за скариди – 150 бат. Друг скрит скъпоценен камък в град Пукет е ресторант Dibuk. Когато открих този ресторант преди няколко години бях шокиран. Обичам френската храна и никога не съм очаквал да намеря нещо толкова добро в Пукет. Още по-непочивка в тайланд патаяероятно е, че готвачът е тайландец. Всъщност той се научи да готви френска храна, без дори да посещава Франция. Знам какво си мислите – "не може да е толкова добре" – но наистина е така. Не ми вярвайте на думата обаче – опитайте и ще разберете сами. Dibuk се намира в преустроен китайско-португалски магазин в град Пукет; той е декориран в стар колониален френски стил и има много атмосфера.

Азия несъмнено е туристически рай. В почти всички страни на този континент, за да изживеете нещо ново и вълнуващо. Великата китайска стена, черешовите цветове в Япония, красивите плажове на Бали, Азия никога не изненадват с природните си красоти. И така, сега всички видяхме красивите туристически дестинации на земята, какво ще кажете за това да разгледаме чудесата под морето? Тъй като Азия има едни от най-красивите плажове в света, би било невъзможно да не намерите добра точка за гмуркане с шнорхел и тук. Морското биоразнообразие в океаните на Азия е толкова разнообразно, че все още има някои видове риби и корали, които все още чакат да бъдат открити. Най-хубавото в Азия е, че можете да видите изживяването и да звучите абсолютно страхотно, без да харчите много пари, тъй като повечето от дестинациите в Азия са много достъпни. Посещението на Address Beaches в Пукет и Кох Самуи наистина може да ви разсее. Прахообразният бял пясък и прохладната синя вода са просто красиви туристически дестинации в Тайланд.

За разлика от това, компактният размер на Камбоджа означава, че посещение от 3-5 дни често е достатъчно. Сием Реап, вторият по големина град, е задължително посещение за вдъхващия страхопочитание Ангкор Ват, докато Пном Пен, столицата, предлага допълнителни културни преживявания със своите храмове и оживени пазари, което го прави привлекателен вариант, ако времето позволява. Открийте реални отзиви за най-добре оценената услуга на Highlights Travel Family в надеждни платформи. Скорошното ни време, прекарано в Сием Реап, беше направено още по-запомнящо се от нашия експертен водач Сом Писет. Сом беше информиран, тайланд патая нощен живот внимателен, гъвкав и супер полезен – научихме толкова много за Сием Реап и Камбоджа през нашите 3 дни с него. Английският му беше отличен, а познанията му и гордостта от страната му бяха изключителни. Горещо препоръчваме Сом за всеки, който иска отличен водач в Сием Реап! Първият ни екскурзовод в Банкок, Мари, беше страхотна за обиколка. Тя беше изключително дружелюбна и знаеща и говореше чудесен английски.

Търся Азия в края на 2024 г., но не мисля, че ще имам късмет. LilZeppelin и жакет като този. Успях да го резервирам чрез уебсайта на Latam ES в EUR, очевидно САЩ не харесаха кредитната ми карта. Orbitz показа тарифата, но не подлежи на възстановяване, нещо, за което не съм готов да се запиша. Както други отбелязаха, CAI-DOH-CAI е резервиран в икономична. Не е идеален, но се справя за 3 часа полет. Тарифата е напълно гъвкава, пълно възстановяване. Билетът ми е издаден в евро в Мадрид, така че няма рискове. Чрез обаждането на QR получих справка за резервация, беше казано, че изборът на място е безплатен за полети в икономична класа, но за Q апартаменти се плаща $100 DOH-GRU и $85 GRU-DOH. Въпросът ми дали ще имам достъп до салона в Доха беше задържан и след 20 минути чакане не беше казано нищо сигурно. Страхувам се, че QR може да третира тези билети като най-ниския бизнес без бонуси.

Comments

  • No comments yet.
  • Add a comment
    You know, when we go out of our home to the city in search of studies and jobs, we get everything very easily but we do not get a happy home

    Follow us at

    Request a call back

    Blank Form (#5)