Site logo

Как да видите Пукет от друга гледна точка – дом в Пукет

По-дългите пътувания съчетават различни области. Ако ви харесва концепцията за въздушна перспектива, но хеликоптерът е малко като Джеймс Бонд за вас, червени ризи тайланд в Пукет има и обиколки с парамотор. Парамоторът използва огромно платно за парасейлинг с малко триколесно бъги, самостоятелно пътуване до тайланд висящо отдолу с голям газов вентилатор на гърба за задвижване напред. Пътуването продължава 15-20 минути и ви отвежда до надморска височина от около 1000 метра. За разлика от парамоторизма, парапланеризмът не включва двигател, а вместо това използва голямо крило, подобно на огромен хвърчило с парафолио, за да се плъзга. Стартирайки от високи точки, той предлага спиращи дъха гледки, шоколад филм тайланд особено към южното крайбрежие на Пукет, осигурявайки едновременно живописно изживяване и повишаване на адреналина. Друг начин да видите Пукет от различна гледна точка е да резервирате обиколка с храна. Има няколко неща, към които eкскурзия виетнам лаос камбоджа тайландците са по-страстни от храната и вие ще изпитате един от най-прочутите и ценени аспекти на пукет тайланд цениската култура.

Благодаря за публикацията! Ще го закача, когато някога се върна в Тайланд! Срам ме е да кажа, че съм бил на Пукет 3 пъти и единствените две неща, които съм правил в целия този списък, Johnette Falbo са плажът и разходката с лодка. Очевидно пропуснах много, но беше толкова красиво място и толкова релаксиращо, че се чувствах много немотивиран да разглеждам забележителности. Хахаха…доста е трудно да се откажеш от почивката и плажуването на плажа! Наистина съжалявам, че ми свършиха парите, когато бях в Тайланд, щеше да ми хареса тук! Просто ще трябва да се върна в близко бъдеще! Маркирах тази страница, [empty] тъй като ще се отправим към Пукет след около 2-3 месеца и всички тези предложения звучат епично! Особено обичам животинските проекти и бих искал да се включа по някакъв начин! Ооо, момчета, ще си прекарате страхотно.

Повечето местни магазини предлагат компетентен въвеждащ курс за обучение по гмуркане, но когато търсите нещо повече от начално ниво, тайланд октомври имате нужда от най-висококачественото налично съоръжение, PADIs 5 Star CDC Center. Scuba Cat Diving, Пукет, Тайланд предлага най-пълното обучение на всички нива на обучение. Scuba Cat Diving е единственият център за гмуркане, разположен на плажния път в Патонг, Papushe.com/%d0%b5%d0%ba%d1%81%d0%ba%d1%83%d1%80%d0%b7%d0%b8%d1%8f-%d0%b4%d0%be-%d0%b1%d0%be%d0%bd%d0%b4-%d1%82%d0%b0%d0%b9%d0%bb%d0%b0%d0%bd%d0%b4-%d0%bd%d0%b5%d0%b7%d0%b0%d0%b1%d1%80%d0%b0%d0%b2%d0%b8%d0%bc/ Пукет, Тайланд. Нашите съоръжения се състоят от наскоро преустроен водолазен магазин с плувен басейн и климатизирани класни стаи. Нашето седмично барбекю в нашия бар е известно сред нашите клиенти и персонал с приятелската и забавна атмосфера. Центровете на CDC предлагат кариерно ориентирано обучение за подготовка на професионалисти по гмуркане за работа в индустрията за гмуркане, както и помощ при намиране на работа за завършили програмата. Това е най-високото възможно постижение на PADI Dive Center. Тези водолазни центрове са утвърдени фирми с доказан успех в обучението на PADI инструктори. Поради предлаганите услуги PADI 5 Star CDC Centers са места, къде мога да яздя слон в тайландто кандидатите получават обучение, което да ги подготви за кариера във водолазната индустрия.

Тайланд е дом на Пукет, Фи Пи и Кох Тао, всички от които предлагат добро гмуркане и удобства за летовниците. Най-доброто гмуркане в Тайланд обаче е на 60 км. западно от континента, на Симиланските острови. Има два начина да се насладите на гмуркането на Симиланските острови. Единият е да пътувате с моторна лодка на еднодневни екскурзии, а другият е на круизен кораб. Еднодневните екскурзии до остров Симилан включват напускане на Khao Lak в Phang Nga сутринта и пътуване два часа или малко повече до островите и техните фантастични най-популярните места в тайланд за гмуркане. Поради дълбочината на гмуркане там и необходимите повърхностни интервали, наистина има само време за две гмуркания на еднодневно пътуване. На цена от приблизително 5000 милиарда ($150), това е отлична стойност и гмуркачите се връщат след достатъчно време за вечеря на залез слънце и нощувка в собствения си хотел или курорт.

Comments

  • No comments yet.
  • Add a comment
    You know, when we go out of our home to the city in search of studies and jobs, we get everything very easily but we do not get a happy home

    Follow us at

    Request a call back

    Blank Form (#5)